وزارت آموزش و پرورش: طرح «نماد» در تمام مدارس باید اجرا شود-راهبرد معاصر
قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی تردد روان در محور‌های چالوس و هراز/ محدودیت تردد وجود ندارد هوای پایتخت در وضعیت «نارنجی»

  وزارت آموزش و پرورش: طرح «نماد» در تمام مدارس باید اجرا شود

معاون‌ پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش ‌تأکید کرد: «نماد» ‌و غربالگری در تمام مدارس کشور باید اجرا شود و نماز جماعت مدارس نیز در روز اول مهر برگزار خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۹ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 28
کد خبر: ۲۵۵۷۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدحسین پورثانی در نشست تبیین سیاست‌های مدیریت منابع انسانی معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش ‌در اردوگاه شهیدباهنر تهران که روز چهارشنبه با حضور تمام معاونان پرورشی و فرهنگی استان‌های سراسر کشور برگزار شد، اظهار کرد: نماد و غربالگری باید در تمام مدارس اجرا شود. برای حل این موضوع نیازی نیست که تعداد مشاوران را زیاد کنیم بلکه باید مدیران و معاونان پرورشی را متوجه کنیم که این فرایند باید در مدرسه اجرا شود؛ برای ابلاغ باید توجه کنید که نسبت بین پرورشی و مشاوره حفظ شود.

وی افزود: متأسفانه تفکر جامعه امروز نسبت به حوزه پرورشی تفکر مناسبی نیست، بزرگترین آفت ما در حوزه پرورشی اکتفاکردن به فعالیت‌محور بودن و دوری از کلاس و مدرسه است و این آفت بیخ گوش پرورشی است.

مدیران مدارس باید اولویت کار خود را پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی بدانند

وی تصریح کرد: مدیران مدارس باید اولویت کار خود را پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی بدانند و بعد وارد درمان شوند که در کل جامعه هم روال به همین صورت است. تشکل‌های دانش‌آموزی، هویت‌دادن به دانش‌آموزان و بالا بردن شور و نشاط یکی از اصلی‌ترین کارها برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است. هنگامی که شور و نشاط دانش‌آموزان پایین آید باید برای آن‌ها اردو بگذاریم، زنگ تفریح‌ها را نهادینه کنیم و تئاتر را وارد کلاس‌های درس کنیم.

وی ادامه داد:کارهایی از این قبیل که سبب شود شور و نشاط دانش‌آموزان افزایش یابد که همه، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است، برای این‌که دانش‌آموزان در کلاس‌های درس محدود نشوند؛ اگر می‌خواهید دانش‌آموزان را به سمت دین و نماز هدایت کنید، باید با دانش‌آموزان ارتباط برقرار کنید.

پورثانی با بیان اینکه مشاوران ‌وظیفه خطیر و مهمی ‌دارند، گفت: ‌ما باید در این خصوص حساس باشیم. شما معاونان پرورشی استان‌ها به هر کسی ابلاغ مشاوره ندهید. تحصیلات، ابتدایی‌ترین موضوع است که باید هر فردی داشته باشد. در کنار ‌تحصیلات، تعهد، وقت‌گذاری و... از جمله مواردی است که باید به آن توجه داشت. پس هرکسی نباید وارد فضای مشاوره شود.

پورثانی با اشاره اینکه دانش‌آموزان باید در مدرسه حس خوشایندی داشته باشند، ‌خطاب به معاونان پرورشی استان‌ها افزود: ما باید امروز پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را در اولویت اول کار خود قرار دهیم. این پیشگیری در برنامه‌های تربیتی شکل می‌گیرد؛ کار را باید درست انجام دهیم، آدرس را غلط ندهیم و نسبت پرورشی به مشاوره را رعایت کنیم و سرعت‌ عمل کار خود را افزایش دهیم.

در روز اول مهر نماز جماعت باشکوه با حضور نماینده ولی‌فقیه استان برگزار خواهد شد

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه‌های پیش‌رو در اول مهر گفت: پرسش مهر در اول مهر توسط رئیس‌جمهور اعلام و اطلاع‌رسانی خواهد شد. شعار سال تحصیلی طبق اعلام قبلی «ایران قوی» است که در صورت تغییر اطلاع‌رسانی می‌شود، بحث سرود همگانی در مدارس در حال تدارک است. در روز اول مهر طبق دستور رئیس‌جمهور نماز جماعت باشکوه با حضور نماینده ولی‌فقیه استان برگزار خواهد شد و با همکاری شهرداری دیوارنگاره‌هایی در سطح شهر به نمایش خواهیم گذاشت. مسابقات دانش‌آموزی نیز امسال زودتر شروع خواهد شد که دانش‌آموزان دچار سردرگمی نشوند و ثبت‌نام را سریع‌تر انجام دهند.

نماد عنوان اختصاری طرحی با نام «نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان » است که در قالب ائتلاف ۹ دستگاه و با هدف دستیابی به چارچوب همکاری نظام یافته برای مداخله سریع، به‌موقع و موثر در آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان، طراحی و آغاز شده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده